Eindejaarsmenu €52,-

Pastrami van kalfslende met rode kool, rozijnen en toast
Of
Gerookte eendenborstfilet, structuren van pompoen en steranijs
Of
Tartaar van Coeur de Boeuf tomaat, hazelnoot en mozzarella

*****

Gekonfijte gamba’s, kreeftenbisque, radijs en chili
Of
Rollade van parelhoen, zuurkool, appel en cepes jus

*****

Geschroeide zeebaarsfilet met knolselderij, King boleet en truffeljus
Of
Hertenrugfilet met aardpeer, bieten en rode port jus
Of
Pulled Jackfruit met yoghurt, naanbrood, granaatappel en koriander

*****

Crème brulee van tonkabonen met gekarameliseerde witte chocolade
Of
‘Apple Pie’ met kaneelsuiker en vanille ijs
Of
Proeverij van Hollandse kazen met huisgemaakte perenstroop en dadelbrood

Het bovengenoemde menu is vanaf 10 personen te bestellen en uitsluitend op reservering