Dinerkaart

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 (keuken 21.00 uur)

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

3-gangen chef's menu €33,50

4-gangen chef's menu €37,50

5-gangen chef's menu €45,-

( deze menu's zijn een keuze van de chef )

Bites:

Oester met rode wijn azijn en sjalotjes per stuk €3,75

Charcuterie, met croutons en cornichons €13,50

gemarineerde olijven €3,-

Brood met kruidenboter en dips €3,75

Voorgerechten:

Huisgerookte zalmfilet met artisjok, olijf, ansjovis en citroenmayonaise €12,-

Tartaar van krab met buikspek, haringkaviaar en komkommer €14,50

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en Parmezaan €12,-

Gevogelte paté met Kombucha 'gefermenteerde thee' abrikozen en toast €12,-

Hollandse garnalen, komkommer, paprika en knoflook met Gazpacho €12,-

Soep €7,50 :

Wisselende soep van de dag

Currysoep met rijst, kip, gamba, taugé en koriander

Hoofdgerechten:

Rogvleugel met créme van bloemkool en amandel met Beurre Noisette €21,-

Vis van de dag €21,-

Ossenhaas met groene asperges, bospeen en sjalottenjus €26,50

Lamsbout met gnocchi, courgette en paprika €21,-

Gado Gado met rijst, gepocheerd ei, boontjes, komkommer en kokos-pindasaus €19,50

Desserts:

Parfait van witte chocolade en jasmijn met aardbeien €7,-

Triffle van blauwe bes en vanillemascarpone €7,-

Bavarois van karnemelk met kersen en pistache €7,-

Vers fruit, frambozensiroop, vanille ijs en slagroom €7,-

Proeverij van kazen met huisgemaakte stroop en noten muffin €9,-

Onbeperkt koffie of thee met bonbons €7,-

Dit vind je vast ook leuk

Borrelkaart

High tea

High wine