Dinerkaart

( U mag deze traiteur bij ons afhalen )

Bestellen kan tot 17:00 uur!

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 (keuken 19.00 uur)

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Voor heerlijke wijnen bij uw diner bieden wij u de volgende keuzes:

Ugni Blanc & Colombar, Domaine Guillaman €8,50

Pinot Grigio Delle Venezie €8,50

Chardonnay, Deakin Estate €8,50

Shiraz, Deakin Estate €8,50

Traiteur menu €25,-

Dit is een 3-gangen keuzemenu en de keuzes staan hieronder vermeld.

Alle ingrediënten worden koud aangeboden en kunnen d.m.v. een meegeleverde bereidingswijze worden opgewarmd.

brood met dips €2,50

voorgerecht los €8,50

Huis gerookte zalmfilet met asperge en créme van ei

Carpaccio van rund met truffelmayonaise, rucola en Parmezaan

Rijstsalade met komkommer, avocado, tomaat, limoen en koriander (VEGA)

Aspergesoep

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht los €16,50

Lamsstoof met rijst en sperzieboontjes

Gamba 'Pill Pill' met pasta, tomaat en knoflook

Bulgur met zoete aardappel, kikkererwt, spinazie en Rode Peper creme fraiche (VEGA)

Asperges met Beenham, ei en botersaus (meerprijs: €2,50)

Extra te bestellen: geroosterde aardappel €2,50

Desserts

dessert los €4,50

Aardbeienbavarois met gele room

Rabarber crumble met hangop

Proeverij van Hollandse kazen met huisgemaakte perenstroop en dadelbrood

Dit vind je vast ook leuk

Borrelkaart

High tea

High wine