Dinerkaart

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 (keuken 11.00 uur)

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Brood met kruidenboter en heerlijke dips | voor twee personen €3,75

Huisgemaakte dikke friet in de schil met truffelmayonaise €3,75

3-gangenmenu €38,-

4-gangenmenu €42,-

5-gangenmenu €47,-

(keuze van de chef)

Voorgerechten

Huisgerookte zalm met wortel, gember, aardappel en spinazie €12,-

Makreel met bleekselderij, yoghurt en Granny Smith appel €12,-

Carpaccio van rund met truffelmayonaise, rucola en Parmezaan €12,-

Licht gerookte rundertartaar met ingemaakte bloemkool en kerrie €12,-

Terrine van paddenstoelen, créme van ei, peterselie en krokante mosterd €12,-

Geitenkaas met bleekselderij, Granny Smith appel en sherry €12,-

Soep

Wisselende Soep van de dag €7,50

Franse uiensoep met kaascrouton €7,50

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet met fregola, venkel, en witte wijnsaus €21,-

Wisselende vangst van de dag €21,-

Kalfssukade met aardappel-mosterdpuree en truffeljus €21,-

Ossenhaas met gebraiseerde witlof, stamppot winterpostelein en rode wijnsaus €26,50

Eendenborstfilet met prei, zoete aardappel en saus met druif en vadouvan €21,-

Linzencurry met kokos, fijne groenten, gepocheerd ei en koriander €19,50

Wellington, gevuld met rode biet, tempé en shiitake €19,50

Desserts

Panna Cotta van advocaat en chocolade met amandel €7,-

Mango, witte chocolade en Seshuan-peper €7,-

Luikse wafel met bloedsinaasappel, citroen en vanille €7,-

Perencrumble met five spices en vanille ijs €7,-

Proeverij van Hollandse kazen met huisgemaakte perenstroop en dadelbrood €9,-

Onbeperkt koffie of thee met bonbons en zoetigheid €7,-

Dit vind je vast ook leuk

Borrelkaart

High tea

High wine