Lunchkaart

Zuurdesembrood wit / meergranen

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola 14,5

Huisgerookte zalmfilet met venkel, saffraan en mierikswortel 15,5

'Rotterdamse Oude' kaas met appelstroop en rucola 13,5

Uitsmijter met ham / kaas / spek, vanaf 9,5

Salades:

Salade gerookte zalmfilet met venkel, saffraan en mierikswortel 16,5

Salade 'Rotterdamse Oude' kaas met appelstroop en rucola 14,5

Salade STAM met biefstukpuntjes, gamba's, komkommer en bosui 16,5

Salade wild met hert- en wildzwijnsham, kastanje en pompoenpitten 15,5

Specials:

Clubsandwich met kip, spek, eiersalade, kerriemayonaise en friet 16,-

Club Vega met gele bieten humus, geroosterde paprika en pecannoten 15,-

Wildburger op Italiaanse bol met cumberlandsaus en vossenbessen 18,5

Broodje kogelbiefstuk met gebakken champignons, ui en peperjus 22,5

12-uurtje klein kopje soep, broodje kroket, gebakken ei met kaas en rauwkost 14,5

Kwekkeboom kroketten met brood of friet en grove mosterdmayonaise 9,5

Kaaskroketten met brood of friet en grove mosterdmayonaise 9,5

Voorgerechten:

Proeverij STAM (vanaf 2 personen te bestellen) selectie van onze voorgerechten 18,- p.p.

Gerookte zalmfilet gerookt op appelhout met venkel, saffraan en mierikswortel 15,5

Gemarineerde zeebaarsfilet dun gesneden met avocado en oranjebloesem 15,5

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola (ook in XXL)15,5/ 19,5

Tartaar van hert met gele bieten, kastanje en Aceto Balsamico 16,5

Wildpaté met een flan van pompoen, pistache en mosterd 15,5

Flan van Pompoen met pistache, mosterd en geitenkaas 14,5

Hoofdgerechten:

Roodbaarsfilet met pancetta, spruitjes en een kruidige jus met laurier 25,5

Vis van de dag (dagelijks wisselend) 24,5

Kogelbiefstuk met knolselderij, gebakken paddenstoelen en peperjus 27,5

Zacht gegaarde zwijnswang met zuurkool, aardappelpuree en jus van cèpes  21,5

Kalfsentrecote van de bbq met groene kool, pastinaak en jus van tonkabonen 28,5

Ratatouille met gerookte buratta en aubergine 23,5

Huisgemaakte dikke friet met mayonaise 4,5

Soepen:

Bouillon van fazant van de bbq met paarse aardappel en paddenstoelen 7,5

Kruidige soep van rode linzen met vadouvan en een beetje pit 7,5

Voor de kinderen:

Tosti kaas /ham-kaas 4,5

Bordje frites 4,5

Tomatensoepje 4,5

Frikandel of kroket 2,9

Desserts:

Appeltaart met slagroom 5,5

Crème Brûlée van steranijs en sinaasappelsorbet 8,75

Warme vijgencrumble met honing en koffieroomijs 8,75

Gepocheerde peer met boerenjongens 8,75

Proeverij van onze desserts 14,-

Proeverij van kazen met huisgemaakt cracker en vijgencompote 14,-

Friandises met onbeperkt koffie of thee 8,-

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12:00 uur, de keuken tot 21.00 uur

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Dit vindt u vast ook lekker

Dinerkaart

Borrelkaart